Τολό…! Όμορφες παραλίες μα…

          και ιστορία πλούσια!

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!ΧΑΣΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Ιδανικός προορισμός για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το απέραντο γαλάζιο του Αργολικού, να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και να ξεκουραστούν απ’ τους ρυθμούς της πόλης.

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, παραλίες με καταγάλανα νερά που έλκουν τόσο τους ρομαντικούς όσο και τις οικογένειες για πρωτόγνωρες εμπειρίες διακοπών.

ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Τολό! Κατάλληλο για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, μα και όσων επιθυμούν διακοπές με δόση πολυτέλειας. Θα βρείτε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών για όλα τα γούστα, αλλά δε θα σας λείψει η απόλαυση της ελληνικής κουζίνας στα παραδοσιακά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα. Καφετέριες, μπαρ και κλαμπ σε όλο το μήκος της παραλίας σας περιμένουν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το γλυκό σας.

Για όσους ενδιαφέρονται για εναλλαγές στις διακοπές και δεν τους κουράζει η οδήγηση, σε μόλις 10 λεπτά μπορείτε να βρεθείτε στο γραφικό Ναύπλιο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Για τους λάτρεις της ιστορίας και του πολιτισμού, σε μόλις 35 χιλιόμετρα μπορείτε να επισκεφθείτε τις Μυκήνες και σε μόλις 23 βρίσκεται η αρχαιότερη πόλη της Ελλάδας, το Άργος. Σε αντίθετη κατεύθυνση, 34 χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται το Ιερό του Ασκληπιού και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με πολλές ενδιαφέρουσες παραστάσεις τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και το μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου με μουσικές παραστάσεις, το αντίστοιχο διάστημα. Αξίζει να τα επισκεφθείτε.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Επιλέξτε μία από τις οργανωμένες εκδρομές ή τις μονοήμερες κρουαζιέρες με πολυτελή πλοία στα νησιά Ύδρα, Σπέτσες, Πόρο, Αίγινα, Αγκίστρι, ή ακόμα και Μονεμβασιά ή και προς το κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου.

 

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΤΟΛΟ!

 

Σημείο αναφοράς είναι η περιφορά του επιταφίου που γίνεται με έναν τρόπο μοναδικό. Η πομπή ξεκινά από την εκκλησία με κατεύθυνση προς το λιμάνι όπου και διέρχεται κατά μήκος της παραλίας μέσα στην θάλασσα (ευλογώντας το υγρό στοιχείο), συνοδευόμενη από βαρκάκια με φαναράκια και βεγγαλικά. Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών καθώς κάθε χρόνο στην περιφορά του Επιταφίου οι δρόμοι πλημμυρίζουν με κόσμο. Το Πάσχα στο Τολό θα σας μείνει αξέχαστο.